Дългогодишният директор на Банкеръ“ Димитър Кадийски е починал. Той оставя неизгладим отпечатък в светана финансовите медии и ще бъде вечно помнен със

...
Дългогодишният директор на Банкеръ“ Димитър Кадийски е починал. Той оставя неизгладим отпечатък в светана финансовите медии и ще бъде вечно помнен със
Коментари Харесай

Почина шефът на Банкеръ Димитър Кадийски

Дългогодишният шеф на „ Банкеръ “ Димитър Кадийски е умрял. Той оставя неизгладим отпечатък в светана финансовите медии и ще бъде вечно помнен със своята преданост и професионализъм. 

" Напуснал ни е ДИМИТЪР КАДИЙСКИ, випуск 1977 година на Факултета по публицистика. Започна работа в " Народна юноша ", където стигна до зам.-главен редактор, след това в " Банкеръ ", един от създателите и шеф на изданието. Светла памет за Митко! ".

Това написа във фейсбук групата " Вестник " Народна юноша " и други вестници " нейният админ, журналистът Румян Славов.

Много сътрудници, работили с Димитър Кадийски през годините, показват своите съболезнования под това известие.

Съпругата на Димитър Кадийски - Веселина Мончева, също е известна журналистка.

Колегията ще запомни Димитър Кадийски като ителигентен и етичен сътрудник, дал доста от себе си за одобряване на сериозната и правилна публицистика.

Съюз на българските журналисти показва дълбоки съболезнования на фамилията и околните на Димитър Кадийски. Светла памет и реверанс!

Поклонението ще е в събота, 11 ноември, от 15.00 часа, в църквата " Света София ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР